//cdn.globalso.com/sampmaxconstruction/bd1852af3.jpg
//cdn.globalso.com/sampmaxconstruction/7bd17bc52.jpg
//cdn.globalso.com/sampmaxconstruction/ea4d28006.jpg

Nilai Sampmax

Salawasna mikir ngeunaan kumaha pikeun ngajawab masalah palanggan.

tentang Kami

Sampmax Konstruksi ngamimitian ranté pasokan bahan bangunan ti saprak 2004. Ti mimiti, kami netepkeun pikeun pangropéa bahan bina anu bermutu sapertos Film Nyanghareupan Kayu Lapis, Kayu Lapis Jati, Perancah Baja Prop, Parancah Bingkai.

Solusi na
products

Saatos Layanan Penjualan

Daérah Gawé

Sistem formwork sareng perancah anu kami sediakan ngajantenkeun industri konstruksi langkung épisién, langkung aman sareng gancang. Sedengkeun ningkatkeun téknologi pembuatan produk segmen sapertos kayu lapis, pos pasisian sareng papan damel aluminium, kami ogé merhatoskeun panggunaan akhir di tempat padamelan, anu ngarahkeun urang fokus kana waktos pangiriman tempat padamelan konstruksi ogé sakumaha gampangna para padamel nganggo kami produk.

Tingali sadayana katalog
Climbing formworkSolusi ParancahSolusi Formwork