Sampmax (Xiamen) Konstruksi Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Nomer 40, Unit 02, Lantai 4,

No 359 Chengyi Street, Fase III,

Taman Software Xiamen, Xiamen Cina.

Telepon

Jualan: + 86-186-5019-9353

Sokongan: + 86-592-6053779

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami