Tangga Parancah Baja Galvanis Q235 pikeun Sistem Parancah

Tangga perancah nyaéta tangga anu dianggo dina sistem Parancah. Komponénna kaasup tatapakan sareng cangkéng. Éta dilas sareng dilereskeun kana pipa waja perancah kalayan klip pikeun ngawangun tangga parancah.
Fitur
Bahan: waja Q235
Panjangna: 2566-2860mm
Lebar: 450mm
Beurat: 19.5-26.5kg
Perlakuan permukaan: panas beuleum galvanizing / pre-galvanizing
Diaméterna: 30 * 50mm
Kandelna tabung: 1.0-2.0mm
Standar: AS / NZS 1576.3: 2010


Detil Produk

Tanda Produk

Tangga perancah nyaéta tangga anu dianggo dina sistem Parancah. Komponénna kaasup tatapakan sareng cangkéng. Éta dilas sareng dilereskeun kana pipa waja perancah kalayan klip pikeun ngawangun tangga parancah.
Fitur
Bahan: Baja Q235
Panjangna: 2566-2860mm
Lebar: 450mm
Beurat: 19.5-26.5kg
Perawatan permukaan: panas dip galvanizing / pre-galvanizing
Diameter: 30 * 50mm
Kandelna tabung: 1.0-2.0mm
Standar: AS / NZS 1576.3: 2010

Galvanized-Steel-Scaffolding-Stairs

Tangga Perancah Baja
Tangga perancah nyaéta tangga anu dianggo dina sistem Parancah. Komponénna kaasup tatapakan sareng cangkéng. Éta dilas sareng dilereskeun kana pipa waja perancah kalayan klip pikeun ngawangun tangga parancah. Urang tiasa ngaropea perancah tina jangkung anu béda-béda numutkeun spésifikasi tangga perancah témplat gedong.
Dibandingkeun sareng alloy aluminium, tangga stainless steel langkung beurat sareng henteu merenah pisan
beroperasi, tapi éta mirah tur praktis.

Cuplock-Scaffolding-steel-stair
Pre-galvanized-scaffolding-stairs-for-scaffolding-system
Bahan: Baja Q235
Panjangna: 2566-2860mm
Lebar: 450mm
Beurat: 19.5-26.5kg
Perawatan permukaan: panas dip galvanizing / pre-galvanizing
Diameter: 30 * 50mm
Kandelna tabung: 1.0-2.0mm
Standar: AS / NZS 1576.3: 2010
Galvanized-Steel-Scaffolding-Staircase-with-Hook
Galvanized-Steel-Scaffolding-Stairs-for-Ringlock-Scaffolding
Galvanized-Steel-Scaffolding-Stairs-for-Ringlock-Scaffolding-System
Pre-galvanized-scaffolding-staircase-for-scaffolding
Steel-scaffolding-Stair

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami