shengmake

Program Mitra Konstruksi Sampmax

Tujuanna pikeun program mitra saluran Sampmax pikeun nyayogikeun solusi matérial, latihan, diskon, potongan harga sareng dukungan pamasaran ka resél tambihan nilai urang pikeun ngabantosan ngagentoskeun kamekaran sareng mekarkeun usaha ngalangkungan Sampmax Konstruksi.

Punten perhatoskeun yén agén distribusi sareng agén komisi mangrupikeun dua pilihan kerjasama anu kami nyayogikeun pikeun mitra saluran.

Kumaha manpaat anjeun

test (1)

Diskon

rebates

Rebat

rewards

Ganjaran

test

Pamasaran

Kumaha carana janten pasangan Sampmax

Kéngingkeun kontak sareng Sampmax Sales

Urang bakal ngatur konpérénsi telepon / pidéo pikeun komunikasi ideu kerjasama sareng ngaidentipikasi produk, harga, komisi, jst.

Operasi Pesenan & Penjualan & Pamayaran

Nalika anjeun ngadaptar sareng ngalebetkeun inpormasi palanggan Sampmax bakal ngajagi margin sareng hak penjualan. Unggal pangiriman bakal réngsé ku kami sareng nguntungkeun duanana mitra.

 Caritakeun ngeunaan bisnis anjeun

Caritakeun ngeunaan bisnis anjeun
Lengkepan formulir kami, sareng kami bakal ngahubungi. Béjakeun ka kami nami perusahaan, alamat, nami kontak, nomer telepon, telepon sélulér, alamat email, bisnis utama anjeun sareng riwayat perusahaan, ogé mangga wartoskeun ka kami mana opsi kerjasama anu anjeun pikahoyong.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami