Parancah Gerbang Kasalametan Panutup Diri pikeun aksés tangga

Warna ngaropea, Panutup Diri.
Tiasa dilegakeun Parancah Gerbang 900mm -1300mm.
Fitur
Bahan Baku: Baja Karbon Q235
Ukuran: 960mmx600mm / 960mmx760mm / 960mmx800mm
Jalan Caket: Tutup-diri
Beurat: 9,0 / 9,8kg
Komponén: Tabung kuadrat dibengkokkeun & Steel bolong & Steel sheet couplers & Springs
Perawatan permukaan: Dicét / Bubuk Dilapis / Galvanis
Standar: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001


Detil Produk

Tanda Produk

Warna ngaropea, Panutup Diri.
Tiasa dilegakeun Parancah Gerbang 900mm -1300mm.
Fitur
Bahan atah: Baja Karbon Q235
Ukuran: 960mmx600mm / 960mmx760mm / 960mmx800mm
Jalan Caket: Panutupanana nyalira
Beurat: 9,0 / 9,8kg
Komponén: Tabung kuadrat dibengkokkeun & Steel bolong & Steel sheet couplers & Springs
Perawatan permukaan: Dicét / Bubuk Dilapis / Galvanis
Standar: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001

Sampmax-Scaffolding-Self-Closing-Safety-Gate

Gerbang Kaamanan Panutup Diri Parancah
Gerbang kaamanan Parancah mangrupikeun bagian penting tina méja tempat gawé perancah, dianggo pikeun jalan pagawé. Gerbang kaamanan ayun gerbang perancah anu disayogikeun ku Sampmax Konstruksi saluyu sareng standar BS1139. Ieu mangrupikeun alat pelindung anu penting pisan dina platform kerja top tina scaffold.

Scaffolding-ladder-access-Expandable-safety-gate

Gerbang kaamanan puter kami dicét atanapi dilapis bubuk, sareng 2 mata cai anu kuat sareng dua klem semi-puteran. Salila diwangun, panto anu ngagilir dibereskeun sareng dihubungkeun ku jepitan anu ngagilir supados tangga tiasa lebet sareng kaluar. Ieu mangrupikeun Gerbang Kaamanan Penutupan Diri.

Scaffolding-Ladder-Access-Steel-Safety-Gate
Bahan atah: Baja Karbon Q235
Ukuran: 960mmx600mm / 960mmx760mm / 960mmx800mm
Jalan Caket: Panutupanana nyalira
Beurat: 9,0 / 9,8kg
Komponén: Tabung kuadrat dibengkokkeun & Steel bolong & Steel sheet couplers & Springs
Perawatan permukaan: Dicét / Bubuk Dilapis / Galvanis
Standar: EN74 & BS1139 & CE & ISO9001
Sampmax-Scaffolding-Expandable-Safety-Gate
Scaffolding-Expandable-Safety-Gate
Scaffolding-Ladder-Expandable-Steel-Safety-Gate
Scaffolding-Safety-Gate-Expandable-Steel-Safety-Gate
Scaffolding-Safety-Gate-Steel-Safety-Gate
Scaffolding-Steel-Safety-Gate-for-construction

Kami ogé nyayogikeun jasa anu tiasa dianggurkeun pikeun nutup jasa kaamanan diri

Sampmax-Self-Closing-Safety-Gate
self-closing-safety-gate

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami