Parancah Swivel Castor Wheel pikeun Parancah

Parancah Swivel Castor Wheel mangrupikeun aksésoris anu tiasa mindahkeun parancah. Éta diwangun ku roda karét sareng stainless steel. Éta tiasa ngalih sareng ngalereskeun perancah. Mangrupikeun aksésori menara Parancah penting.


Detil Produk

Tanda Produk

Parancah Swivel Castor Wheel mangrupikeun aksésoris anu tiasa mindahkeun parancah. Éta diwangun ku roda karét sareng stainless steel. Éta tiasa ngalih sareng ngalereskeun perancah. Mangrupikeun aksésori menara Parancah penting.

scaffolding-swivel-castor-wheel-in-a-scaffod-system

Parancah Swivel Castor Roda
Parancah Parancah mangrupikeun komponén Parancah standar, diwangun ku rod buleud padet kalayan diaméter 34.5mm sareng panjang 100mm sareng beusi inti karét beusi.

scaffolding-swivel-castor-wheel-feature

Kauntungan:
Rarancangna ilmiah, aman dianggo, sareng tuas rem diteken dina tempatna, nyaéta
Gulung roda tiasa dikonci pikeun mastikeun kasalametan tina perancah nalika damel.
Operasi anu merenah, nalika parancah kedah dipindahkeun jarakna pondok, marake tiasa dileupaskeun nganggo hiji tombol
Plunger buleud Ø34.5 padet dibentuk ku gambar anu presisi, sareng kacang na dilas sareng dibereskeun.
Alat rem pinuh, konci rotasi roda sareng rotasi piring manik dina waktos anu sami saatos ngerem.
Beungeut bracket listrik-galvanis pikeun nolak korosi.
Ngadopsi roda karét inti beusi, cangkir ngeusian minyak dipasang di hub, sareng bantalan jarum industri standar.
Panas-diperlakukeun bushing baja spring, Ø19 * 3 seamless pipa baja casing, 8,8 grade M12.5× 87 baud khusus, konci konci konci.
Kapasitas beban nyaéta 200-500kg (sakitar 440-1100 pon).

scaffolding-swivel-castor-wheel

Data Téknis:

Nami: Parancah Swivel Castor Roda
Bahan atah: Q235 + Roda Karét
Diameter Caster: 200mm 8inch
Tread lega: 50mm 2 inci
Diaméterna rod Majelis: 34.5mm 1.36 inci
Panjang rod majelis: 100mm 4inch
Jangkungna liang ningkatna: 63.5mm 2.5 inci
Aperture Majelis: 12.7mm 0,5 inci
Ékséntrisitas rotasi: 53mm 2.08 inci
Radius rotasi: 153mm 6.02 inci
Total jangkungna produk: 237mm 9.33 "
Beurat bersih produk: 5.3kg 11.7lbs
Standar: EN74 / AS1576.2 / BS1139
scaffolding-swivel-castor-wheel-for-assembly

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami