Parancah Swivel Coupler pikeun pangwangunan

Fitur
Bahan Baku: Q235
Ukuran: 48,3 × 48,3mm
Ukuran Nut: 17/19/21/22/23mm
Beurat: 0.8-1.45kg
Tech Produksi .: Dipencet & Ditempa
Jenis: Inggris / Korea / Jepang / Jerman
Perawatan permukaan: Élmu galvanis / Panas-dip galvanis / Pra-Galvanis / Bubuk dilapis / Dicét
Standar: EN74 / BS1139
Jenis sanés anu kami nyayogikeun: Double Clamp / Swivel Clamp / Inner Joint Pin / Sleeve Clamp


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur
Bahan atah: Q235
Ukuran: 48.3x48.3mm
Ukuran kacang: 17/19/21/22/23mm
Beurat: 0.8-1.45kg
Produksi Tech: Dipencet & ditempa
Jenis: Inggris / Korea / Jepang / Jerman
Perawatan permukaan: Élmu galvanis / Panas-dip galvanis / Pra-Galvanis / Bubuk dilapis / Dicét
Standar: EN74 / BS1139
Jenis sanés anu kami suplai: Double Clamp / Swivel Clamp / Batin Pin Pin / Sleeve Clamp

swivel-coupler-for-scaffolding-system

Parancah Swivel Coupler
Pangaturan kopling perancah penting pisan pikeun mastikeun stabilitas sistem Parancah. Lokasi sareng kuantitas kopél perancah kedah ditangtukeun ku desain sareng itungan dumasarkeun kana jangkungna sistem Parancah, struktur wangunan, jangkungna lantai, sareng beban.

scaffolding-swivel-coupler-in-project

Pengencang henteu ngan ukur dianggo pikeun sistem perancah, tapi ogé tiasa dianggo pikeun sambungan dina formwork atanapi tempat sanés di tempat padamelan.
Fitur

Scaffolding-swivel-coupler
Bahan atah: Q235
Ukuran: 48.3x48.3mm
Ukuran kacang: 17/19/21/22/23mm
Beurat: 0.8-1.45kg
Produksi Tech.: Dipencet & ditempa
Jenis: Inggris / Korea / Jepang / Jerman
Perawatan permukaan: Éléktronisasi galvanis / Hot-dip galvanis / Pra-Galvanis / Bubuk dilapis / Dicét
Standar: EN74 / BS1139
Jenis sanés anu kami suplai: Double Clamp / Swivel Clamp / Batin Pin Pin / Sleeve Clamp
scaffolding-swivel-couplers-for-scaffolding
swivel-coupler-for-scaffolding

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami