Solusi na

  • Formwork Solutions

    Solusi Formwork

    Solusi Formwork Sistem formwork wangunan tuang beton modéren mangrupikeun struktur modél samentawis pikeun mastikeun beton dituang kana struktur beton numutkeun sarat desain konstruksi. Éta kedah nanggung beban horizontal sareng ...
    Maca deui
  • Scaffolding Solutions

    Solusi Parancah

    Solusi Parancah Parancah ngarujuk kana sababaraha rupa dukungan anu didamel dina situs pangwangunan pikeun padamel pikeun ngoperasikeun sareng méréskeun transportasi anu vertikal sareng horizontal. Utamana pikeun tanaga konstruksi tiasa beroperasi luhur sareng ka handap atanapi ngajagaan luar ...
    Maca deui
  • Automatic Climbing Formwork Solutions

    Solusi Formwork Climbing Otomatis

    Formwork panjatén otomatis pigura ningkatna cocog pikeun awak utama gedong di luhur 45 méter, sareng tiasa diterapkeun kana awak utama tina sababaraha struktur. Éta nganut struktur sadayana-baja salaku hiji, sareng alat-alat terintegrasi, ko ...
    Maca deui
  • Storage Cold Room Solutions

    Gudang Solusi Tiis Tiis

    Panyimpenan Kamar Dingin Panyimpenan Dingin Kamar Solusi mangrupikeun produk produk baru tina Konstruksi Sampmax, kusabab kaunggulan pabrik urang sareng pamekaran téknis, dina taun 2020 kami nyetél pabrik énggal pikeun solusi sapertos ieu. Unit anu didinginkan ku hawa nyaéta ...
    Maca deui