Formwork nanjak otomatis

Pigura naék téh cocog pikeun awak utama gedong di luhur 45 méter, sareng tiasa dilarapkeun kana awak utama tina sababaraha wangunan. Éta nganut struktur sadayana-waja sacara gembleng, kalayan alat-alat terpadu, konstruksi lemah sareng panggunaan luhur, panyalindungan lengkep tertutup, alat-alat kaamanan propésional, henteu aya bahaya seuneu, jsb.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-System

Kalayan pigura pendakian konstruksi, henteu ngan ukur aya sababaraha kacilakaan kaamanan, tapi anu langkung penting, investasi waja anjeun dikirangan, anu sami sareng kirangna leungitna jaring pelindung héjo.
Ngan ukur kedah mencét tombol pikeun ngahontal pigura nanjak naék sacara otomatis sacara otomatis. Ngan ukur peryogi sababaraha padamel pikeun ngahontal éta, sareng anjeun henteu kedah hariwang teuing ngeunaan koordinasi padamel.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-Solution

Kumaha carana nyingetkeun periode pangwangunan sareng ngirangan biaya konstruksi dina premisna pikeun mastikeun kasalametan sareng kualitas parantos janten topik anu teu tiasa dijauhkeun ku unit konstruksi. Kalayan pamekaran téknologi, bubuka sistem pendakian otomatis calakan henteu ngan ukur ngumbar sajumlah ageung bahan Parancah pipa waja tradisional. , Mangsa dedegan panjang, sareng seueur bahaya kaamanan anu disumputkeun dihindari. Kalayan kaamanan anu saé, ékonomi sareng genah, éta ngagaduhan tempat dina pangwangunan gedong-gedong luhur. Mangrupikeun salah sahiji bentuk perancah pelindung éksternal kalayan nilai promosi anu hébat.
Kaunggulan tina ngagunakeun sistem nanjak otomatis:
Bahan
Produksi prefabrikasi pabrik, alat standarisasi, panggunaan sustainable dina hiji majelis, kirang konsumsi bahan sareng rugi murah.
Operasi
Awak pigura angkat tina kerekan listrik dikawasa ku kadali jauh, sareng sistem kontrol otomatis gaduh sajumlah operator leutik, anu merenah sareng gancang. Ngan ukur 20-30 menit nanjak hiji lantai sareng ngagaduhan kaamanan anu luhur.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-Systems

Pangwangunan Peradaban
Saatos majelis parantosan, henteu diperyogikeun situs tumpukan bahan, sareng sakumna bangunan payuneun seger sareng bersih.
Pamariksaan sareng perawatan
Meunteun inspeksi sareng pangropéa alit, sareng peryogi kirang waktos.

Sampmax-Construction-Automatic-Climbing-System-Solution

Mangpaat ékonomi
Numutkeun harga lokal, dirobah janten daérah gedong, biaya panggunaan dina proyék ieu nyaéta USD10 / ㎡.