Solusi Formwork

Sistem formwork wangunan tuang beton modéren mangrupikeun struktur modél samentawis pikeun mastikeun beton dituang kana struktur beton numutkeun sarat desain konstruksi. Éta kedah nanggung beban horizontal sareng beban nangtung nalika prosés pangwangunan.

Sampmax-construction-formwork-system

Struktur formwork gedong anu dianggo pikeun struktur beton cor-in-place utamina diwangun ku tilu bagian: panel (pilem nyanghareup kayu lapis & panel aluminium & kayu lapis plastik), struktur pendukung sareng konektor. Panel nyaéta papan bantalan langsung; struktur pendukungna nyaéta mastikeun yén struktur formwork wangunan pageuh digabungkeun tanpa deformasi atanapi karusakan; panyambungna mangrupikeun aksésori anu ngahubungkeun panel sareng struktur pendukung kana sapinuhna.

Sampmax-construction-formwork-system-picture1

Sistem formwork gedong dibagi kana sistem formwork nangtung, horizontal, torowongan sareng sasak. Formwork vertikal dibagi kana formwork témbok, formwork kolom, formwork hiji-sisi, sareng formwork panjat. Formwork horisontal biasana dibagi kana sasak sareng jalan jalan. Formwork torowongan dipaké pikeun torowongan jalan sareng torowongan tambang. Numutkeun kana matéri, éta tiasa dibagi kana formwork kai sareng formwork baja. , Kapang Aluminium sareng formwork palastik.

Sampmax-construction-tunnel-formwork-system

Kaunggulan tina formworks bahan baku anu béda:
Formwork kai:
Rélatif enteng, gampang diwangun, sareng biaya anu paling handap, tapi ngagaduhan daya tahan anu lemah sareng tingkat panggunaan anu handap.
Formwork baja:

Sampmax-construction-Column-formwork-system-2

Kakuatan anu langkung luhur, tingkat pangulangan anu langkung luhur, tapi kawilang beurat, pangwangunan anu teu merenah, sareng mahal pisan.
Formwork aluminium:
Paduan aluminium ngagaduhan kakuatan anu pangluhurna, henteu keyeng, tiasa didaur ulang dina jumlah anu seueur, ngagaduhan umur jasa anu pangpanjangna sareng tingkat pamulihan anu pangluhurna. Éta langkung beurat tibatan formwork kai, tapi langkung entong tibatan formwork baja. Konstruksi anu paling merenah, tapi éta langkung mahal tibatan formwork kai sareng sakedik langkung mahal tibatan formwork baja.

Sampmax-construction-aluminum-formwork-system-2