Solusi Parancah

Parancah ngarujuk kana sababaraha rupa dukungan anu didamel dina situs pangwangunan pikeun padamel pikeun ngoperasikeun sareng méréskeun transportasi anu vertikal sareng horizontal. Utamana pikeun tanaga konstruksi tiasa beroperasi ka luhur sareng ka handap atanapi ngajaga jaring pengaman luar sareng masang komponén dina luhurna. Aya seueur jinis perancah. Utamana kalebet: sistem Parancah damel, sistem Parancah panyalindungan sareng beban bantalan sareng sistem Parancah Dukung.

formwork-project-scaffolding-provider

Numutkeun ka metodeu pendukung perancah éta, aya ogé perancah anu nangtung di lantai, anu ogé dingaranan menara perancah, perancah overhanging sareng perancah anu ditunda. Parancah pendakian sacara umum (disebut salaku "scaffolding climbing") ayeuna lolobana dioperasikeun salaku sistem anu mandiri dina industri konstruksi.
Sistem perancah mangrupikeun salah sahiji tautan sareng sistem anu paling penting pikeun konstruksi anu aman dina rékayasa konstruksi. Kami nyauran éta sistem penjagaan anu aman. Sampmax Konstruksi paduli kana kasalametan proyék naon waé anu dioperasikeun ku konsumén. Sadaya sistem perancah anu kami sediakan cocog sareng standar produksi anu saluyu.

cuplock-scaffolding-system-construction-sampmax

Ngagunakeun konstruksi perancah Sampmax Konstruksi, kami ngingetan konsumén pikeun merhatoskeun masalah umum ieu:

Padumukan yayasan bakal nyababkeun deformasi lokal tina perancah. Dina raraga nyegah runtuhna atanapi toppling disababkeun ku deformasi lokal, stilts atanapi pendukung gunting dipasang dina bagian transversal pigura dua-ngagulung, sareng sakumpulan batang nangtung dipasang dina sakaligus dugi ka zona deformasi disusun di luar. Horoskop atanapi kaki dukungan gunting kedah disetél dina pondasi anu mantep sareng dipercaya.

Sampmax-construction-scaffolding-solution

Defleksi sareng deformasi balok waja cantilever anu pakancah na langkung tina nilai anu parantos ditangtoskeun, sareng titik jangkar di tukang balok waja cantilever kedah diperkuat. Luhureun balok waja kedah diperketat ku pangrojong waja sareng kurung bentuk U kanggo tahan hateupna. Aya celah antara cincin baja anu ditancebkeun sareng balok waja, anu kedah diamankeun nganggo irisan kuda. Tali kawat waja dina ujung luar balok baja gantung dipariksa hiji-hiji sareng sadayana dikencangkeun pikeun mastikeun kakuatan seragam.
Upami sistem pembongkaran perancah sareng narik koneksi sawaréh rusak, éta kedah diénggalkeun deui langsung numutkeun padika ngabongkar momotanana anu diformulasikeun dina rencana aslina, sareng bagian-bagian anu rusak sareng anggota-anggotana bakal dibenerkeun. Benerkeun deformasi luar tina perancah dina waktosna, damel sambungan anu kaku, sareng kencangkeun tali kawat dina unggal titik unloading pikeun ngajantenkeun gaya seragam, sareng tungtungna ngaleupaskeun ranté anu tibalik.

Salila konstruksi, sekuen ereksi kedah leres-leres dituturkeun, sareng tihang témbok anu nyambungkeun kedah didégdég nalika ngadegkeun pigura luar, supados leres-leres nyambung kana kolom pigura struktural.

Kutubna kedah nangtung, sareng kutubna kedah tanggul sareng handap tina lantai kahiji. Penyimpangan vertikal tina kutub nangtung moal langkung ageung tina 1/200 tina jangkungna dedegna, sareng luhur tiang nangtung kedah 1,5m langkung luhur tibatan hateup gedong. Dina waktos anu sasarengan, sendi tiang nangtung kedah ngadopsi pengencang butut kecuali sendi pangkonan dina lapisan luhur.

Bagian handap Parancah kedah dilengkepan batang panyapu nangtung sareng horizontal. Batang penyapu nangtung kedah dilereskeun dina tihang nangtung henteu langkung ti 200mm jauh tina permukaan blok shim kalayan pengencing sudut katuhu, sareng batang penyapu horisontal kedah dilereskeun langsung di handapeun batang penyapu nangtung ku pengikat sudut katuhu. Dina tihang.

Aya jaring datar di jero rak operasi, sareng penjaga kaki kai jangkung 180mm sareng 50mm disusun dina tungtung sareng luareun rak. Rancah tina lapisan operasi kedah diteundeun lengkep sareng stabil.

Sampmax-construction-scaffolding-system

Nalika neundeun butut papan scaffold, aya dua batang horisontal dina sendi, sareng sendi papan scaffold anu diteundeun ku tumpang tindih kedah dina rod horisontal horisontal. Henteu kéngingkeun papan usik, sareng panjang papan scaffold henteu kedah ngaleuwihan 150mm.

Palang ageung kedah disimpen handapeun palang alit. Dina bagian jero batang nangtung, anggo sudut katuhu pikeun nyepetkeun batang nangtung. Panjang palang ageung henteu kedah kirang ti 3 bentang sareng henteu kirang ti 6m.

Hal ieu dianggo salaku pigura operasi nalika struktur sareng tahap konstruksi hiasan. Mangrupikeun scaffold pengikat dobel dua jajar sareng jarak vertikal 1,5m, jarak baris 1.0m, sareng jarak hambalan 1.5m.

aluminum-walk-board

Dina dedeganna, unggal lapisan sanés pigura luar kedah pageuh dihijikeun sareng struktur dina waktosna pikeun mastikeun kasalametan nalika prosés degdegan. Simpangan nangtung sareng horizontal tina batang kedah dilereskeun sasarengan sareng dedeganna, sareng pengencitna kedah diperketat kalayan pas.
Poin konci pangwangunan panyabutan parancah

Pembongkaran sistem dukungan perancah sareng formwork kedah dilaksanakeun sacara ketat saluyu sareng sarat standar téknis anu relevan sareng rencana khusus. Salami prosés pembongkaran, unit konstruksi sareng pengawasan kedah ngatur tanaga khusus pikeun ngawas.

scaffolding-system-surelock-scaffolding

Parancah kedah dibongkar ti luhur ka handap lapisan ku lapisan. Operasi sakaligus luhur sareng ka handap dilarang pisan, sareng bagian témbok anu nyambungkeun kedah dipiceun lapisan ku lapisan sapanjang sareng Parancah. Dilarang pisan pikeun ngabongkar sadayana lapisan atanapi sababaraha lapisan témbok penghubung sateuacan dibongkar Parancah.

Nalika bédana jangkungna demolition sectioned langkung ageung ti dua léngkah, potongan témbok anu nyambungkeun kedah ditambihkeun pikeun penguatan.

Nalika nyoplokkeun Parancah, cabut kabel listrik anu caket heula. Upami aya kabel listrik anu dikubur di jero taneuh, laksanakeun lindung. Dilarang pisan neundeun kenceng sareng pipa baja di sekitar kabel listrik.

Pipa waja anu dibubarkeun, pengencet sareng asesoris sanésna dilarang pisan dialungkeun kana taneuh tina jangkungna.

scaffolding-system-walk-board

Dipiceun tihang nangtung (6m panjang) kedah dilaksanakeun ku dua jalmi. Kutub nangtung dina 30cm handapeun tihang horizontal utama dilarang dicabut ku hiji jalma, sareng diperyogikeun ngalengkepan pamiceunan sateuacan léngkah sasak tingkat luhur dihapus. Operasi anu teu leres panginten tiasa gampang murag tina luhurna (kalebet Jalma sareng hal-hal).

Palang gantung ageung, panangan gunting, sareng kurung diagonal kedah dipiceun heula, sareng pengikat butut tengah kedah dipiceun heula, sareng gesper tungtung kedah didukung saatos nyepeng tengah; dina waktos anu sasarengan, panangan gunting sareng panangan diagonal ngan tiasa dicabut dina lapisan pembongkaran, henteu sadayana sakaligus, nyabut gunting sabuk pengaman kedah dipakena dina waktos éta, sareng dua atanapi langkung jalmi kedah kerjasama pikeun ngaluarkeunana.

Bagian témbok anu nyambungkeun teu kedah dibongkar sateuacanna. Éta ngan ukur tiasa dihapus nalika dipiceun lapisan ku lapisan kana bagian témbok anu nyambungkeun. Sateuacan bagian témbok panyambungkeun terakhir dihapus, ngalungkeun bantalan kedah disetél dina kutub nangtung pikeun mastikeun yén kutub nangtung dihapus. stabilitas.