Sampmax Pangwangunan

Langkung 16 Taun Fokus kana Téknologi Konstruksi sareng Pangwangunan Bahan Wangunan

Saha Kami

Sampmax Konstruksi ngamimitian ranté pasokan bahan bangunan ti saprak 2004. Ti mimiti, kami netepkeun pikeun pangropéa bahan wangunan anu kualitas sapertos Formwork Plywood, Prop Propol Baja adjustable, Beam Formwork, Sistem Parancah, Plancah Parancah, Menara Parancah, sareng sajabana Saatos téknologi 16 taun présipitasi kami janten panyadia solusi bahan konstruksi anu terkemuka sareng komitmen pikeun nyayogikeun Solusi Formwork, Solusi Parancah, Solusi Panjatén Otomatis sareng ngabeungharan lini produk pikeun pipa sareng pengikat sapertos Pipa Baja Parancah, Staircase Parancah Baja, Parancah Kopling, Parancah Screw Base Jack / Base Plate , Roda Kastor Putar, Tangga Aluminium, Menara Parancah Aluminium, Gerbang Kaamanan Penutupan Diri sareng Sistem Tie Formwork. Dina taun 2020, urang bahkan ngamimitian pabrik anu ngahasilkeun Storage Cold Room. Ayeuna kami nyayogikeun solusi anu langkung lengkep sareng bahan pangwangunan pikeun konsumén ti sakumna penjuru dunya.

Sampmax factory
dwadqwd

Naon Urang Laksanakeun

Kalayan keukeuh pikeun standar kualitas sareng lingkungan EN-13986: 2004, ISO9001, ISO14001, EN74, BS1139. Sampmax Konstruksi bahan baku pikeun Carb Phase 2. 16 taun ka pengker, kami parantos ngawangun sababaraha kemitraan bisnis anu saé pisan sareng palanggan luar negeri, sapertos USA, Kanada, Mexico, Colombia, Panama, Chili, Peru, Argentina, Spanyol, Portugal, Ukraina, Jérman, Arab Saudi, jsb.
Sampmax Konstruksi parantos akumulasi seueur pangalaman dina manufaktur, pangropéa kualitas, ékspor, bidang jasa ranté suplai luar negeri, reputasi perusahaan kami tina pamariksaan bahan baku, kontrol kualitas prosés, harga anu terjangkau, sareng pangiriman anu saé.

Dina pandemi Covid-19 di sakumna dunya, urang reueus yén urang gaduh kontrol anu saé sareng salamet ku balik ka pabrik sareng ngajaga pasokan bahan anu saé sapertos Ringlock Scaffolding, Aluminium Walk Board, Aluminium Beam, Scaffolding Steel Beam, Scaffolding Coupler, Tangga Parancah Baja, Tangga Parancah Aluminium, Pipa Parancah, Parancah Base Jack, Asesoris Parancah, ti taun 2020, urang ogé ngamimitian pabrik énggal ngadamel Pabrik Freezer, leyuran OEM ka pasar ruas sapertos gudang mesin pembekuan tuang sareng gudang mesin pembeku buah.

Sertipikat

  • quality management system certificate
  • sampmax certificates of registration
  • sampmax giordano certificates
  • sampmax test report
  • sampmax test report1
  • jis mark certificate certificates