Sampmax Pangwangunan

Sadayana pikeun kahirupan anu langkung saé, anggap sapertos kami palanggan.

Naha Pilih Konstruksi Sampmax

Sampmax Konstruksi, pemasok inovatif téknologi bahan bangunan, khusus dina sistem formwork, sistem panyimpenan industri panyimpenan beku, sagigireun bahan konstruksi, kami ogé nganggap pangaturan anggaran, pangropéa kualitas sareng pamekaran produk énggal. Éta sanés pemasok tapi ogé pasangan anu saé!

KONSEP JASA SAMPMAX
Salawasna pikirkeun sapertos kami palanggan, hiji-hijina cara pikeun méréskeun masalah urang nyaéta pikeun méréskeun masalah palanggan.

Sértipikat kami

SAMPMAX DENGAN STANDAR TINGGI
Produksi kualitas Sampmax Konstruksi numutkeun standar tinggi sapertos CARB P2, OSHA, CE, FSC, EN74, BS1139, GB9846.2, EN-13986: 2004, ISO9001, ISO14001, jst.

dwqd1
dwadgr4
vfxc2
dczvvv5
qsdaxz3
ojuyty6

PERHATIAN SAMPMAX Ngeunaan Kasalametan Dina Padamelan Pelanggan
Sampmax Konstruksi ngan ukur nyayogikeun bahan baku anu baku sareng kualitas pikeun industri konstruksi. Nalika ngalaman konflik antara biaya sareng faktor kaamanan anu langkung luhur, kami bakal masihan prioritas pikeun nyayogikeun solusi anu paling cocog sareng ngingetan konsumén pikeun milih produk anu ngagaduhan faktor kaamanan anu langkung luhur.

Beautiful young female construction architect at a construction site. She showing thumbs up and looking at the camera with smile on her face. Selective focus.
zxcsawq
bvdf
ssxcfw

Pangiriman gancang

wdadwa
fdsfeq
jtjy
vxcveeq
jutrhw

Pameran & Pelanggan Didatangan

7
10
15
3
6
8
12
1
4
9
13
2
5